De laatste twee jaar zijn er nogal wat veranderingen geweest in taxiland.

Dit begon met een btw verhoging van 6% naar 9%. Veel taxibedrijven hebben daarop direct de prijzen aanzienlijk verhoogd, maar Schipholtaxi-Purmerend heeft de prijzen gehandhaafd op het niveau waar ze inmiddels al 5 jaar staan.

Vanaf 1 januari 2020 heeft de regering de BPM teruggave regeling die voor taxi ondernemingen al sinds jaar en dag gold afgeschaft.

Dit betekent een schadepost voor de gemiddelde taxi ondernemer van €8000,00 per auto per jaar en dat is nogal wat.

Hierdoor bleek het onontkoombaar om de prijzen wederom te gaan verhogen. Hier hebben veel taxi’s en Schipholtaxi’s meteen gebruik van gemaakt en de prijzen zijn dan ook hier en daar fors verhoogd.

Schipholtaxi-Purmerend heeft door andere kostenbesparingen en het beter inzetten van de chauffeurs, de prijzen voor onze Schiphol taxi service gelukkig maar zeer beperkt hoeven aanpassen.

Hierdoor blijft onze taxiservice behoren tot de goedkoopste in de regio en kunt u ook in 2020 blijven gebruikmaken van onze voordelige Schipholtaxi voor al uw reizen van en naar Schiphol.

Op service en kwaliteit zullen wij nooit bezuinigen.

Boek daarom uw reis van en naar Schiphol met onze voordelige taxiservice via https://schipholtaxi-purmerend.nl en verzeker u van een snelle, veilige en betaalbare taxi naar de luchthaven.

Houdt ook vooral onze facebookpagina in de gaten. Soms kunt u op onze goedkope Schipholtaxi service nog eens extra vroeg boekkorting krijgen. Sinds deze week is onze vernieuwde website online. Schipholtaxi’s kunnen hierdoor nog eenvoudiger en sneller geboekt worden. Uiteraard blijft telefonisch boeken ook mogelijk.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in een van onze Schiphol taxi’s.

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

Schipholtaxi-Purmerend.nl brengt al 30 jaar tevreden klanten van een naar Schiphol. Het beste bewijs hiervoor is dat meer dan 80 procent van onze Schiphol taxi klanten bij ons opnieuw hun reizen boeken. Wij doen er alles aan om het service niveau zo hoog mogelijk te houden. Dat waarderen de klanten van onze voordelige schipholtaxi. Alleen goedkoop zijn is een ding, maar naast de goedkoopste schipholtaxi ook nog eens een hoog service niveau bieden en een hoge mate van comfortabel en prettig reizen, dat is de kunst. En die kunst verstaan wij.
car