Purmerend, 17 januari 2020

Betaal niet dubbel in noodsituaties!

Wist u dat de NS in 2019 minstens meer dan 30 maal niet of niet tijdig is vertrokken vanaf de stations in Purmerend naar Schiphol ?

Wij zijn als een van de grotere luchthavenvervoerders meestal als een van de eerste op de hoogte, omdat onze telefoon roodgloeiend staat, zodra er een trein naar Schiphol uitvalt. Omdat mensen dan ineens allemaal stress krijgen en dus een taxi gaan bellen, moeten veel mensen vaak teleurgesteld worden, omdat wij doorgaans al volgeboekt zijn of hooguit enkele schipholtaxi’s in de buurt hebben.

Gevolg is ook dat de taximeter wordt aangezet en u dubbel zoveel kwijt bent dan als u uw goedkope taxi naar Schiphol vooraf had geboekt. Ook hier geldt vaak dat goedkoop duurkoop is en bij de NS kunt u hooguit uw kaartje declareren maar de dure Schipholtaxi zeker niet.

Het gebeurd helaas met de regelmaat van de klok dat de NS storingen heeft. Vaak vervelend, maar voor mensen die hun vliegtuig moeten halen kan dit een prijzige aangelegenheid worden als de vlucht wordt gemist. Er zijn dagelijks storingen op het Schipholtraject van de NS. Ongelukken, wisselstoringen, seinstoringen, blaadjes op de rails of bevroren wissels. Je kunt het zo gek niet bedenken maar bij de NS gebeurd het.

Veel mensen nemen de trein naar Schiphol, omdat parkeren duur en vaak onhandig is, taxi’s in hun beleving ook duur zijn en de trein dat domweg het goedkoopste alternatief is. In de praktijk blijkt echter dat het helemaal niet zoveel scheelt.

En al zijn de taxi’s van Schipholtaxi-Purmerend soms iets duurder, het is veel comfortabeler. De chauffeur laadt de bagage in de taxi en rijdt u veilig naar Schiphol of welke andere luchthaven dan ook. Als u terugkomt staat de chauffeur van uw geboekte Schipholtaxi weer keurig op u te wachten en brengt u zonder vertraging meteen weer naar huis. De prijzen zijn vooraf bekend, dus geen nare verassingen. Het boeken gaat in enkele muisklikken en het te laat komen op de luchthaven is verleden tijd.

Alle chauffeurs zijn gecertificeerde chauffeurs die beschikken over de nodige diploma’s.

Waar wacht u nog op ??? Boek voor uw eerstvolgende reis onze betrouwbare taxi en begin uw reis zonder stress met onze voordelige, zelfs goedkope Schiphol taxi service.

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

Schipholtaxi-Purmerend.nl brengt al 30 jaar tevreden klanten van een naar Schiphol. Het beste bewijs hiervoor is dat meer dan 80 procent van onze Schiphol taxi klanten bij ons opnieuw hun reizen boeken. Wij doen er alles aan om het service niveau zo hoog mogelijk te houden. Dat waarderen de klanten van onze voordelige schipholtaxi. Alleen goedkoop zijn is een ding, maar naast de goedkoopste schipholtaxi ook nog eens een hoog service niveau bieden en een hoge mate van comfortabel en prettig reizen, dat is de kunst. En die kunst verstaan wij.
car