Naar schiphol vanuit VlissingenGoed en goedkoop met de Taxi van Zaandam naar Schiphol en terug

Taxi naar Schiphol vanuit Zaandam

085-0607745

Boek uw taxi

vanaf € 49,00

SNEL EN VEILIG

GOEDE SERVICE

VOORDELIGER

VASTE LAGE TARIEVEN

Wat je bestemming ook is? Wij vervoeren je met onze eerste klas taxi's.

Wij houden ons aan de afspraak. De chauffeur staat op het afgesproken tijdstip klaar.

Door je reis zo efficiënt mogelijk in te richten, houden we de prijzen laag en de service hoog

Gratis wijzigen

Altijd een privé-taxi

Bagage altijd gratis

Gemakkelijk online reserveren en betalen

Met onze 20 jaar ervaring mogen we ons een betrouwbare Schiphol Taxi onderneming noemen. 

Schipholtaxi-zaandam.nl brengt al 20 jaar tevreden klanten van een naar Schiphol. Het beste bewijs hiervoor is dat meer dan 80 procent van onze Schiphol taxi klanten bij ons opnieuw hun reizen boeken. 

Ook de samenwerkingen met vele reisbureaus en vele terugkerende zakelijke klanten geeft ons het vertrouwen dat onze service tot de beste in de business is.

Wij doen er alles aan om het service niveau zo hoog mogelijk te houden. Dat waarderen de klanten van onze voordelige schipholtaxi. Alleen goedkoop zijn is een ding, maar naast de goedkoopste schipholtaxi ook nog eens een hoog service niveau bieden en een hoge mate van comfortabel en prettig reizen, dat is de kunst. En die kunst verstaan wij.

Wij zijn dan ook uitermate waakzaam en nemen iedere klacht uiterst serieus. Schipholtaxi Zaandam brengt u niet alleen van A naar B maar denkt ook met u mee en kan vele goede adviezen omtrent het reizen via Schiphol met u delen door de jarenlange ervaring op dit gebied.

Woont u in Volendam of moet u van Schiphol naar Volendam. Bezoek dan de voordelige taxi service op www.schipholtaxi-zaandam.nl en u zult verbaasd zijn over onze concurrerende prijzen en onze heldere manier van werken.

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

Boek uw taxi

Naar Schiphol met Openbaar Vervoer of de Taxi ?

Veel mensen staan bij het boeken van hun vakantie of reis voor de keus, nemen we een Schipholtaxi of gaan we met het openbaar vervoer naar de luchthaven ?

Schipholtaxi’s worden vaak als duur ervaren, terwijl als je het uitrekent ze vaak gewoon zelfs wel goedkoper zijn dan ons dure OV in Nederland.
Daarbij komt ook nog eens dat veel vakantievluchten vaak op incourante tijden vertrekken of aankomen en er helemaal geen OV mogelijkheden meer zijn.

En dat te weten dat je voor slechts €125,00 een uiterst betrouwbare Schiphol taxi kunt boeken bij www.schipholtaxi-zaandam.nl
Wij berekenen vanuit heel Zaandameen vaste prijs voor de schipholtaxi en u kunt zelf bepalen hoe u wenst te betalen.

Zo is de meest voordelige betalingswijze gewoon via IDEAL tijdens het boeken. Boekt u telefonisch uw Schiphol taxi, dan kunnen we u desgewenst een IDEAL link mailen om de betaling af te ronden. Ook PayPal behoort tot de betalingsmogelijkheden.
Maar natuurlijk kunt u ook uw schipholtaxi betalen met pinpas, credit card of zelfs gewoon contant. Wel geldt dat u voor pinnen en credit cards dit van tevoren moet aangeven, omdat niet iedere schipholtaxi is uitgerust met de apparatuur hiervoor.

Onze schipholtaxi’s zijn op iedere dag van het jaar en op ieder uur van de dag dezelfde prijs. U wordt bij schipholtaxi-zaandam.nl nooit geconfronteerd met rare verassingen, zolang u er maar voor zorgt dat wij niet op u hoeven te wachten en de schipholtaxi vanaf een adres rechtstreeks naar de luchthaven rijdt.
Wilt u tussenstops maken om andere reizigers op te pikken dan is dat tegen meerprijs altijd mogelijk, maar dient dit wel vooraf besproken te worden.
Alleen op deze wijze kunnen wij u een betrouwbare reis voor de zo laagst mogelijke prijs aanbieden.

Bezoek onze website www.schipholtaxi-zaandam.nl en boek snel en eenvoudig uw voordelige schipholtaxi.

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

Boek uw taxi

Parkeren op Schiphol of toch met de Taxi ?

U kent vast wel het dilemma…….gaan we met onze eigen auto naar Schiphol of nemen we een Schiphol Taxi ?

Wist u dat u voor € 90,00 een retour boekt bij onze voordelige schipholtaxi service ?
Boeken gaat uiterst eenvoudig via onze website maar ook telefonisch boekt u snel uw schiphol taxi.
Wij staan dan keurig op tijd voor uw deur om u te halen en brengen u na terugkomst op Schiphol ook weer netjes terug naar huis met een van onze keurige schipholtaxi’s.

Het parkeren van uw auto op Schiphol is doorgaans al duurder als u langer dan 5 – 7 dagen op reis gaat.
Natuurlijk zijn er ook hele voordelige parkeeropties, maar vaak staat u dan lang te wachten na terugkomst op Schiphol tot een busje u weer naar uw auto brengt, terwijl onze chauffeur uw vlucht keurig in de gaten houdt en u belt als u geland bent.
Als u met uw koffers naar buiten komt is uw schipholtaxi al aanwezig, zodat u snel thuis bent.
Ook kan uw auto gewoon thuis blijven, waardoor u brandstof bespaart en het risico dat er tijdens uw vakantie wat met uw voertuig gebeurt of dat medewerkers van de parkeerservice hem gebruiken is dan ook meteen uitgesloten.

Wie kent de verhalen niet van de parkeerservices die uw auto gebruiken tijdens uw reis. Er zijn zelfs mensen die honderden km’s meer op hun teller hadden staan dan toen ze de auto parkeerden en dus vaak een bijna lege tank en een smerige auto.
Allemaal zaken waar u met onze schipholtaxi geen last van heeft.

Voordelig voor een vaste prijs heen en weer naar Schiphol kan met de beste schipholtaxi van Volendam via www.schipholtaxi-zaandam.nl

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

Boek uw taxi

Wij brengen u snel van en naar Schiphol airport !

Onze Schipholtaxi’s brengen u snel van en naar Schiphol airport.
Bespaar tot wel 50% op het taxitarief door online uw Schiphol Taxi te reserveren. Geen onaangename verrassingen! Bij Schiphol Taxi Volendam werken wij altijd met vaste tarieven. Snel en volledig transparant en dus geen onaangename verassingen.

Vanuit Zaandam bent u met een half uurtje op de luchthaven met onze voordelige taxiservice. Boek snel en eenvoudig op www.schipholtaxi-zaandam.nl en ontdek dat dit de meest relaxte manier van reizen is.
Vanaf het moment dat u thuis de deur op slot draait is uw vakantie begonnen en laat u verder alle stress thuis.

Onze Schiphol Taxi chauffeurs rijden het traject zo vaak, dat ze precies weten op welke tijd van de dag ze welke route het beste kunnen kiezen.

De Voordelen van een Schiphol Taxi van www.schipholtaxi-zaandam.nl zijn:

Alleen professionele taxichauffeurs
Wij accepteren alle creditcards & PIN (wel vooraf aangeven)
Meer dan 265.000 tevreden klanten
Wij houden uw vlucht in de gaten

Schipholtaxi-zaandam is de beste en best betaalbare taxi vanuit zaandam naar de luchthaven en terug.

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

Boek uw taxi

Maximale Taxi Tarieven in Nederland 2020

De nieuwe maximum tarieven per 2020 na indexering zijn

Soort tarief

Standaard taxivervoer

Vervoer meerdere personen*

starttarief€ 3,26€ 6,63
Kilometertarief€ 2,40€ 3,02
Minuuttarief€ 0,40€ 0,45.
Het maximum wachttarief: € 44,92.* Indien het vervoer plaatsvindt in een auto, ingericht voor het vervoer van vijf tot en met acht personen en waarin ook feitelijk tenminste vijf personen aanwezig zijn, de bestuurder daaronder niet begrepen, of, ingericht voor het vervoer van een of meerdere personen, zittend in een rolstoel.

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

Boek uw taxi

U kunt het zelf narekenen

Met een simpel rekensommetje bent u er zo achter dat uw taxi naar Schiphol bij een regulier bedrijf zomaar €100,00 per enkele reis gaat kosten.
De schipholtaxi van www.schipholtaxi-zaandam.nl kost u slechts €49,00 voor een enkele reis of €90,00 voor een retour. De enige voorwaarde bij onze schiphol taxi is dat u hem even van tevoren reserveert. Alleen op die wijze kunnen wij zo efficiënt mogelijk plannen en onze kosten laag houden.
Bij schipholtaxi-zaandam hebben we bijna altijd bezette kilometers, terwijl reguliere taxi’s doorgaans weer leeg terugrijden naar Volendam, hebben wij door onze planning vaak weer mensen mee terug, waardoor we minder leeg rijden, het milieu sparen en niet onbelangrijk uw portomonnee.
Onze schipholtaxi’s zijn allemaal voorzien van een wettelijke boordcomputer en al onze chauffeurs zijn gecertificeerde chauffeurs die over de benodigde papieren beschikken. Daarom bent u met onze betrouwbare schipholtaxi service altijd voordeliger uit, terwijl de kwaliteit minimaal hetzelfde is als bij de reguliere taxibedrijven.
De chauffeurs van onze schipholtaxi’s helpen u met uw bagage en kunnen ook vaak vragen over het grote en complexe Schiphol beantwoorden. Na terugkomst van uw vakantie legt u direct contact met uw schipholtaxi chauffeur, zodat u zo snel mogelijk na het ophalen van uw bagage onderweg naar huis bent.

Overtuigd? Wij vervoeren u graag en met plezier

Boek uw taxi

Moet ik een taxi bus of een normale taxi bestellen ?

Een veel gehoorde vraag is bij klanten of ze een normale taxi of een bus moeten bestellen.

Tot en met 3 personen met normale bagage volstaat een normale taxi doorgaans prima. 

Bij 4 personen of bij afwijkende bagage kan een MPV of Stationwagen worden ingezet en in extreme gevallen of bij 5 t/m 8 personen zetten we automatisch een bus in.
Bij Schipholtaxi-zaandam gaat u altijd goedkoop naar Schiphol. Wij maken bij onze Schipholtaxi’s geen onderscheid tussen een bus of een auto in de prijs.
Onze meeste concurrenten doen dit wel, waardoor wij op taxibus gebied vaak echt de goedkoopste Schipholtaxi zijn.
Onze Schiphol taxi’s rijden vanuit Zaandam naar Schiphol en vanaf Schiphol naar Volendam voor een vaste prijs voor geheel Volendam. 

Klanten die in omliggende plaatsen wonen kunnen altijd terecht op de website van ons moederbedrijf SnelnaarSchiphol.
Daar is door middel van de vier cijfers van uw postcode direct de prijs op te vragen en boekt u binnen twee minuten een goedkope Schipholtaxi.

Wenst u langs meerdere adressen te rijden om familieleden, kennissen of andere reisgenoten op te halen, dan reken we daar uiteraard extra voor, omdat dit extra kilometers en tijd kost.
Maar ook hierin zijn we erg transparant. Als u ons belt of mailt, krijgt u keurig een vaste prijs van ons door, waarvoor wij u vervoeren. Bij onze goedkope schipholtaxi weet u zodoende altijd precies vooraf waar u aan toe bent.